Het adres voor al uw autozaken
T. 0547 276295 info@vosautotechniek.nl

Autocrew

Vos Autotechniek is aangesloten bij Autocrew 

AutoCrew & Bosch, voorsprong in kwaliteit

AutoCrew is onderdeel van Bosch. Stap je binnen bij een AutoCrew-autobedrijf, dan betreed je de wereld van de grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen. Bosch ontwikkelt voor de auto-industrie namelijk alle denkbare auto-onderdelen en complexe systemen. Van accu’s, filters, remmen, bougies en ruitenwissers tot motorcomputers, autosoftware, ABS, ESP en start-stopsystemen.

AutoCrew heeft de technische voorsprong van Bosch

Bijna elke auto bestaat voor bijna driekwart uit onderdelen en systemen van Bosch. Ook jouw auto. Dus voor auto-onderhoud en autoreparatie is er geen beter adres te bedenken dan het AutoCrew-autobedrijf. Wij werken niet alleen exclusief met de originele onderdelen, maar beschikken ook over alle technische informatie en kennis van deze Duitse fabrikant. Daarmee heeft AutoCrew een technische voorsprong

Auto storingen en software-updates Bosch

AutoCrew werkt met werkplaatsapparatuur van Bosch. Daarmee kunnen wij service leveren en reparaties uitvoeren aan elke auto, van nieuwe auto tot occasion. Wij beschikken over de meest recente diagnosetools. Ook de meest complexe storingen kunnen wij daardoor oplossen. Voor de motor-ECU kunnen wij alle software-updates uitvoeren, daarvoor hoef je dus niet naar de merkdealer.

Diagnose apparatuur Bosch

Daarnaast is de Duitse fabrikant leidend als het gaat om het ontwikkelen en het maken van diagnoseapparatuur voor auto’s. Omdat de meeste computers en software van auto’s van Bosch zijn, zijn wij als geen ander in staat om de beste diagnosetools te leveren

Pechhulp AutoCrew

Met pechhulp van AutoCrew ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij autopech. Voor een scherp tarief verzeker je jouw auto tegen pech onderweg. Dag en nacht, in Nederland of in heel Europa. Ga je op vakantie, dan kun je ook pechhulp afsluiten voor je caravan. Waar en wanneer je ook pech krijgt, op de pechhulp van AutoCrew kun je rekenen. En dat geeft wel zo'n prettig gevoel.

Voor meer informatie kijkt u op https://vos.autocrew.nl/